monccriss a scris:
.... Eu am cerut sa-mi puna la dispozitie in format pe hartie si semnat de director toate aceste regulamente si proceduri si am fost refuzata, mi-au spus ca nu se poate acest lucru si sa ma uit eu mereu pe site daca s-a modificat ceva. Eu consider ca acest lucru reprezinta un abuz din partea lor acest refuz de a-mi pune la dispozitie aceste informatii intr-o forma in care sa nu poata fi modificate fara ca eu sa fiu informata. Gasesc pe undeva un articol de lege in care sa-i oblige ca aceste informatii sa fie redactate si printate pentru a fi prezentate angajatiilor in forma scrisa si nu virtual?
1. Orice modificare ce intervine in continutul regulamentului intern este supusa procedurilor de informare prevazute la art. 243 C.mun.
2. Regulamentul Intern postat pe site-ul societatii are vreo reglementare cu privire la modul de informare a salariatilor referitor la modificarea acestruia?
3. Orice salariat interesat poate sesiza angajatorul cu privire la dispoziţiile regulamentului intern, în măsura în care face dovada încălcării unui drept al său.
Controlul legalităţii dispoziţiilor cuprinse în regulamentul intern este de competenţa instanţelor judecătoreşti, care pot fi sesizate în termen de 30 de zile de la data comunicării de către angajator a modului de soluţionare a sesizării formulate.