avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate bazx

Activitate bazx

Administrator srl intentionez sa schimb statut firma pt ca sotia sa aiba aceleasi drepturi...este necesara prezenta ei? Si ce acte ami trebuie va rog?
Răspuns la discuția Omor din culpa
Dupa expertiz a ramas concluzia ca alcoolul meu e fara relevanta ramanand doar viteza de80 in localitate ..iar el ca nu avea voie sa circule an stare de ebrietate...mam ocupat de anmormantare .au zis fam.ca nu sant pretentii dar probabil se razgandesc .nu stiu ce pot face ca traiul meu si al familiei depinde de permis...nu mai stiu ce sa fac....parca de opt luni sant antrun cosmar si nu cred ca mi se antapla mie care am umblat mii de km

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca ati consumat alcool si aveti o mica culpa nu primiti permisul.
Concentrati-va atenția sa nu ajungeți la închisoare.
Uitați de permis...

Doar daca nu aveti nicio culpa ati primi permisul dar eu ziceam că avocatul sa aiba grija sa nu ajungeți la închisoare și nu sa va luati permisul.
Ca sa iesiti cât mai bine aveti nevoie de avocat si de expert parte.
Cazul dvs. se analizează în concret iar faptul că ati consumat alcool va încurcă tare situatia.

Nu miam pus anca avocat iar prima anfatisare este peste o saptamana va rog datimi un sfat

Vroiai sa va dea avocat ales?
Avocatul ales trebuie plătit si cei din oficiu sunt gratis.

Veti fi condamnat foarte probabil.
Culpa comună atrage condamnarea.

Poate ar fi bine sa va studieze un avocat dosarul ca sa stiti exact daca aveti sau nu sanse sa scăpați.Vedeti însă ca studiul dosarului nu se face gratis decat daca este avocat din oficiu dar acesta nu se ocupa de studiu...ci doar va vine pentru declarație...

Nu normal ca vreau sa fie un proces corect vreau doar sa stiu an ce conditii sau dak ami pot primi permisul ..inapoi.stiu ca am gresit doar pt ca am baut doua beri ..desi nu beam deloc..am 20 de ani de soferie fara nici o amenda macar ..am familie desii ghinionul asta ne a schimbat viata... el era batran beat trebuia sa stea acasa..nu sam distruga mie viata

Vroiai sa va dea avocat ales?
Avocatul ales trebuie plătit si cei din oficiu sunt gratis.

Veti fi condamnat foarte probabil.
Culpa comună atrage condamnarea.

Poate ar fi bine sa va studieze un avocat dosarul ca sa stiti exact daca aveti sau nu sanse sa scăpați.Vedeti însă ca studiul dosarului nu se face gratis decat daca este avocat din oficiu dar acesta nu se ocupa de studiu...ci doar va vine pentru declarație...

Discuție Omor din culpa
Accident un biciclist mia intrat in fata virand fara sa se asigure a decedat la spital cu o alcolemie 1.99 dupa expertiza culpa comuna mie viteza .doar dupa ce anterior avusesem
Alcolemie013respectiv 010 in sange ...exista posibilitatea sa mi primesc anapoi permisul si dupa cat tim..mi sa dat avocat din oficiu...ce sfat ami dati????