avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Omor din culpa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Omor din culpa

Accident un biciclist mia intrat in fata virand fara sa se asigure a decedat la spital cu o alcolemie 1.99 dupa expertiza culpa comuna mie viteza .doar dupa ce anterior avusesem
Alcolemie013respectiv 010 in sange ...exista posibilitatea sa mi primesc anapoi permisul si dupa cat tim..mi sa dat avocat din oficiu...ce sfat ami dati????
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:49, 8 Iunie 2018
Vroiai sa va dea avocat ales?
Avocatul ales trebuie plătit si cei din oficiu sunt gratis.

Veti fi condamnat foarte probabil.
Culpa comună atrage condamnarea.

Poate ar fi bine sa va studieze un avocat dosarul ca sa stiti exact daca aveti sau nu sa scăpați.Vedeti însă ca studiul dosarului nu se face gratis decat daca este avocat din oficiu dar acesta nu se ocupa de studiu...ci doar va vine pentru declarație...

Poate ar fi bine sa va studieze un avocat dosarul ca sa stiti exact daca aveti sau nu sanse sa scăpați.Vedeti însă ca studiul dosarului nu se face gratis decat daca este avocat din oficiu dar acesta nu se ocupa de studiu...ci doar va vine pentru declarație...
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu normal ca vreau sa fie un proces corect vreau doar sa stiu an ce conditii sau dak ami pot primi permisul ..inapoi.stiu ca am gresit doar pt ca am baut doua beri ..desi nu beam deloc..am 20 de ani de soferie fara nici o amenda macar ..am familie desii ghinionul asta ne a schimbat viata... el era batran beat trebuia sa stea acasa..nu sam distruga mie viata

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Poate ar fi bine sa va studieze un avocat dosarul ca sa stiti exact daca aveti sau nu sanse sa scăpați.Vedeti însă ca studiul dosarului nu se face gratis decat daca este avocat din oficiu dar acesta nu se ocupa de studiu...ci doar va vine pentru declarație...

Nu miam pus anca avocat iar prima anfatisare este peste o saptamana va rog datimi un sfat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca ati consumat alcool si aveti o mica culpa nu primiti permisul.
Concentrati-va atenția sa nu ajungeți la închisoare.
Uitați de permis...

Doar daca nu aveti nicio culpa ati primi permisul dar eu ziceam că avocatul sa aiba grija sa nu ajungeți la închisoare și nu sa va luati permisul.
Ca sa iesiti cât mai bine aveti nevoie de avocat si de expert parte.
Cazul dvs. se analizează în concret iar faptul că ati consumat alcool va încurcă tare situatia.

Alte discuții în legătură

Omor din culpa...!? alina2009 alina2009 Sotul meu avea permisul suspendat pt 30 zile...cu 3 zile inainte de a trece suspendarea a efectuat o manevra de intoarcere intr-o parcare, in urma acestei ... (vezi toată discuția)
Omor din culpa MujaSamuel MujaSamuel Salut am si eu o intrebare. Recent am avut un accident in care am acrosat o batranica. S-a intamplat asa. Mergeam pe o strada secundara nemarcata cu pietris . ... (vezi toată discuția)
Accident rutier rosica rosica Accident rutier produs acum 2 ani si cateva luni ,cu vatamare corporala care are zile de spitalizare 89,cel vinovat de accident ,nu avea permis ,a mai fost ... (vezi toată discuția)