Salut am si eu o intrebare. Recent am avut un accident in care am acrosat o batranica. S-a intamplat asa. Mergeam pe o strada secundara nemarcata cu pietris . Mergeam cu viteza a 2-a si am incercat sa schimb in viteza 3-a nu mia intrat in viteza. M-am uitat o secunda la schimbator iar cand m-am uitat iar la drum masina a luato spre stanga. Atunci am tras dreapta si am calcat frana. Fiind pietris am intrat in derapaj pe pietris am derapat 50 cm si am intrat pe iarba.Atunci am vazuto pe batranica am tras de volan stanga si am calcat frana la maxin. Datorita ierbi umede am alunecat si am acrosato cu semnalizarea dreapta fata. Batrana a cazut in sant (se afla la aproximatinv 70 cm de sant) m-am coborat din masina iam dat primu ajutor. Am chemat un echipaj al salvari.Dar batranica a murit peste 2 ore la spital. Nu am baut nu am plecat de la locul faptei. M-am supus tuturor testelor. Intrebarea mea este . Ce pedeapsa o sa primesc. Permisul il aveam recent. Cu 2 luni inainte de accident. Iar masina miam cumparato in ziua accidentului.