avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Activitate Vijianumaria

Activitate Vijianumaria

Răspuns la discuția Mostenire

Multumesc!
Răspuns la discuția Testament.
Am uitat sa mentionez ca sotul a decedat, la scurt timp dupa intocmirea testamentului,deci nu mai poate merge la notar.Multumesc.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Testamentul este actul de vointa unilateral al sotului nu al dumneavoastra deci nu aveti cum sa-l anulati dumneavoastra.
Doar EL poate sa-l anuleze LA NOTAR!

Răspuns la discuția Testament.
Am uitat sa mentionez ca sotul a decedat, la scurt timp dupa intocmirea testamentului,deci nu mai poate merge la notar.Multumesc.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Testamentul este actul de vointa unilateral al sotului nu al dumneavoastra deci nu aveti cum sa-l anulati dumneavoastra.
Doar EL poate sa-l anuleze LA NOTAR!

Discuție Mostenire
Va rog,nu inteleg ceva!Sotul decedat,lasa in timpul vietii,partea sa de avere,unei perrsoane,nemai avand alti succesori,la averea sa.Sotia supravietuitoare,are drept la 1/4din :toata averea comuna si personala a sotilor,sau de partea ei din mostenire+1/4din din partea sotului?
Discuție Testament.
Sotul meu,a lasat testament unei nepoate, si cu acordul meu.Acum nu mai sant de acord,cu acest lucru,deoarece la acea data sotul era f.bolnav (dementa vasculara,sechele dupa doua avc,tbc,diabet id,si noi l-am convins sa semneze).Nepoata nu si-a indeplinit conditiile de ingrijire si afectiune,promise.Intrebare:pot sa anulez acel testament in aceste circumstante,cu mentiunea,ca eu sant persoana cu handicap grad1,cu insotitor care sa locuiasca permanent cu mine.Pentru toate cele relatate,am acte doveditoare.Va multumesc!
Discuție Testament.
Ce se intampla daca un mostenitor testamentar,nu accepta, sau nu refuza mostenirea in termenul de un an?
Răspuns la discuția Mostenire testament.i
Multumesc!
Care este termenul de prescriptie,a unei mosteniri testamentare?
Am depus cererea, pt.indemnizatie insotitor,la primarie pe 28 iunie.Cand voi primi aceasta indemnizatie?
Răspuns la discuția Reprezentant legal

.

Vijianumaria a scris:

Daca persoana cu handicap are discernamant,dar nu se poate deplasa,cine o poate reprezenta?