Ma repet nu am avut in momentul respectiv nici o contraventie nici macar pt centura deoarece eram in parcarea di fata blocului si nici ulterior pana in momentul de fata ba chiar sunt in ghinimele laudat de legiuitor ca am avut un comportament exemplar si bla bla bla si cu toate acestea politia dupa cate am inteles vrea sa imi puna in aplicarea legea 103 al11 din O.U.G pt ca poate dar chiar si asa eu o vad ca pe o lege neconstitutionala cu toate ca decizia curti constitutionale o gaseste constitutionala si anume face discriminare deoarece sunt in aceeasi oala cu cineva care accidenteaza mortal sau vatameaza corporal o persoana si ma intreb ce este constitutional eu ca nu sunt atent la o hatrie care a expirat sau unul care accidenteaza mortal eu nu vad leg
viorel55 a scris:
Da ! Pedeapsa pare dura in raport cu fapta si mi se pare ca sunteti sanctionat de doua ori pentru aceiasi lucru. Acuma ma gandesc si la modul in care ati fost depistat. Poate ati fost oprit pentru viteza,pietoni...etc si colateral s-a constatat lipsa de valabilitate a inmatricularii. Altfel nu se explica. Cititi cu atentie PV-ul. Ar trebuii sa va angajati un avocat specializat pe astfel de spete.