avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate Laurentiu Duta

Activitate Laurentiu Duta

Ma repet nu am avut in momentul respectiv nici o contraventie nici macar pt centura deoarece eram in parcarea di fata blocului si nici ulterior pana in momentul de fata ba chiar sunt in ghinimele laudat de legiuitor ca am avut un comportament exemplar si bla bla bla si cu toate acestea politia dupa cate am inteles vrea sa imi puna in aplicarea legea 103 al11 din O.U.G pt ca poate dar chiar si asa eu o vad ca pe o lege neconstitutionala cu toate ca decizia curti constitutionale o gaseste constitutionala si anume face discriminare deoarece sunt in aceeasi oala cu cineva care accidenteaza mortal sau vatameaza corporal o persoana si ma intreb ce este constitutional eu ca nu sunt atent la o hatrie care a expirat sau unul care accidenteaza mortal eu nu vad leg

viorel55 a scris:

Da ! Pedeapsa pare dura in raport cu fapta si mi se pare ca sunteti sanctionat de doua ori pentru aceiasi lucru. Acuma ma gandesc si la modul in care ati fost depistat. Poate ati fost oprit pentru viteza,pietoni...etc si colateral s-a constatat lipsa de valabilitate a inmatricularii. Altfel nu se explica. Cititi cu atentie PV-ul. Ar trebuii sa va angajati un avocat specializat pe astfel de spete.

Buna ziua in urma incheieri unei sentinte judecatoresti definitive privind art.334 al.1 cp am primit munca in folosul comunitati 60 de zile si nu pot sa spun ca sunt multumit sau ca incantat dar e acceptabil privind latura penala pe care o are legea dar ce ma nemultumeste este fatul ca politia vrea sa imi supende dreptul de a conduce pe o perioada de 120 de zile cu drept de examen intrebarea mea este daca e legal sau normam ca dupa o perioada de 8 luni de zile in care am stat sa primesc o solutie si in care nu am avut nici o abatere contraventionala si nici ulterior (latura penala a faptei a fost solutionata si nu vad latura contaventionala din care sa rezulte supendarea permisului)si sunt pt prima data in fata cu legea chiar asa de grava poate fii situatia multumesc anticipat si va rog sa-mi scuzati limbajul

Laurentiu Duta a scris: Buna ziua intr-o situatie similara sunt si eu pt incalcarea art.334 al.1 cp numai ca vor sami retina permisul pe o perioada de 90 de zile cu drept de examen intrebarea mea este de ce pt ca am o hotarare judecatoreasca definitiva in care imi cere dor munca in folosul comunitati pe o perioada de 60 de zile intrebarea mea este fapta mea a fost considerata penala si a fost solutionada definitiv nu am nici o fapta contraventionala