Sunt persoana fizica neautorizata si am incheiat la randul meu un contract de comision in care figureaza o suma fixa ce reprezinta comisionul inregistrat pe o anumita perioada de timp.
In contractul de comision nu scrie explicit ca trebuie sa platesc 10% sau 16% din valoarea lui. Contabilitatea mi-a spus ca s-au varsat deja 10% din taxe catre stat, urmand ca pana la sfarsitul anului eu sa mai platesc 6%.
Mentionez ca in contract la capitolul obligatiile comitentului se specifica urmatoarea clauza: "Sa achite impozitele si taxele catre stat nascute din plata pretului prezentului contract".
Intrebari: Trebuie sa inregistrez contractul la finante? trebuie sa mai platesc 6% la sfarsitul anului? Se percep penalizari pentru neinregistrarea la timp a contractului?
multumesc
Eu, persoana fizica, am incheiat cu o societate comerciala (srl) un contract de comision in care figureaza o suma fixa ,reprezentand comisionul meu lunar.Intrebarea mea este urmatoarea:trebuie sa inregistrez acest contract undeva,la finante de exemplu,sau trebuie s-o faca soc. com. cu care am incheiat acest contract si cat impozit trebuie platit?
Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza? Multumesc.