avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate Stiven

Activitate Stiven

Discuție ?

.buna..am shi eu o intrebare va rog...sunt cetatean care am redobindit cetatenia româna..vreau sa merg la munca in marea britanie..dar nu singur... vreau sa ma casatoresc cu o cetateanca moldoveanca... auziseram ca e mai usor daca te casatoresti...spunetimi idei soluții cum sar putea sau daca e posibil sau ce trebue sa fac ca viitoarea soție sa ma poata insoți sami fie alaturi mereu acolo in marea britanie..mulțumesc anticipat

Stiven a scris:

.buna..am shi eu o intrebare va rog...sunt cetatean care am redobindit cetatenia româna..vreau sa merg la munca in marea britanie..dar nu singur... vreau sa ma casatoresc cu o cetateanca moldoveanca... auziseram ca e mai usor daca te casatoresti...spunetimi idei soluții cum sar putea sau daca e posibil sau ce trebue sa fac ca viitoarea soție sa ma poata insoți sami fie alaturi mereu acolo in marea britanie..mulțumesc anticipat.

.buna..am shi eu o intrebare va rog...sunt cetatean care am redobindit cetatenia româ..vreau sa merg la munca in marea britanie..dar nu singur vreau ssa ma casatoresc cu o cetateanca moldoveanca auziseram ca e mai usor daca te casatoresti...spunetimi idei soluții cum sar putea sau daca e posibil sau ce trebue sa fac ca viitoarea soție sa ma poata insoți sami fie alaturi mereu acolo in marea britani..mulțumesc anticipat.