avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate leelah

Activitate leelah

Buna seara ,
am cautat pe forum dar nu am gasit raspuns la aceasta probabil pentru ca sunt foarte putine persoane carora li se intampla sa nu fie foarte atente cand semneaza.
problema mea este urmatoarea: am o societate cu raspundere limitata unde sutn asociat cu inca o persoana.acum o saptamana am decis impreuna cu asociatul meu sa cedam partile sociale administratorului nostru.(cu alte cuvinte am cedat firma , urmand ca acesta sa platesca o suma de 8500 de euro pentru firma-ne-am inteles sa preia firma cu tot cu bunuri-nespecificand acest lucru undeva sau vreo suma )evident ne-am bazat p incredere si am pierdut :si banii si firma.actele au fost facute printr-un intermediar si un avocat pe care nu l-am cunoscut in viata mea decat la vreo doua zile dupa semnarea actelor.
as vrea sa fac recurs.cum sa fac acest lucru , adica pe ce motiv?actele de la orc au iesit saptamana trecuta , in care administratorul a trecut asociat unic .stiu ca in decurs de 15 zile, dupa cum am citi pe avocatnet. se poate face recurs .intrebarea mea e :pe ce motiv?dat fiind faptul ca actele prin intermediar le=am semnat si nici nu se specifica vreo suma de plata

daca cineva se pricepe va rog sa ma ajutati cu un sfat .asa e ,,cand nu e minte destula...insa sper sa mai pot face ceva ...

va multumesc anticipat

o seara placuta