Nu.Nu am vreo dovadă că am inchis contractul cu vodafone deoarece am fost în agenție o operatoare a făcut mențiuni în calculator și mi-a spus că s-a reziliat contractul dar sa plătesc restantele lucru care cum v-am spus l-am făcut pe loc pt o lună mai având de achitat pe inca o luna.Am fost din nou în aceiași agenție în martie să verifice dacă există notificarea în calculator făcută în decembrie și mi s-a confirmat că este,iar operatorul care m-a sunat mi-a zis ca nu puteau închide abnamentu decât cu acordul meu pe care trebuia să mi-l dau în urma unui apel de la vodafone,LA care eu nu am raspuns și de asta nu au inchis contractul,pt ca eu nu am putut să răspund la telefon nu au inchis contractul????
Am avut contract cu vodafone pe 2 ani, pt un aparat internet wii fii,până în septembrie 2017.In decembrie m-am dus în agenție vodafone și am reziliat contractul,dar la acea dată aveam restanțe pe 2 luni, am achitat o lună atunci urmând să plătesc ulterior și următoarea restanță cea ce am făcut luna următoare.In februarie sunt sunat de la vodafone ca am o restanță echivalent a unei luni de abonament,Am fost la aceiași agenție să văd dacă mi sa inchis contractul și figuram cu cererea di decembrie dar nu fusese inchis contactul,le-am comunicat ca eu am rezolvat contractu cu ei din decembrie la care operatoru mi-a zis ca nu puteau închide contractu fără acordul meu și acum am primit sms de la coface și zice că am restanțe echivalente a 3 luni.Ce e de făcut?