avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate Dana Ivan

Activitate Dana Ivan

Răspuns la discuția Taiere din razbunare
Salcia respective este din aceea rachitoasa, din care se fac cosulete. Face si ea ceva puf, este adevarat, dar perioada este foarte scurta.....

ynocentta a scris:

Salcia nu genereaza puf
Poate este vorba despre o anumita specie de arbore plopi care anual in perioada mai -iunie produce un puf care reprezinta factor alergen generand afectiuni la nivelul ochilor ,nasului,etc
Datorita neajunsurilor generate de plopi prin acest puf care prezinta si risc pentru incendiu se practica tualetarea arborilor

Buna ziua,
Vin si eu cu o intrebare,
Am un vecin dintr-un bloc alaturat care din razbunare (un conflict din trecut de o cu totul alta natura) vrea in mod expres sa taie o salcie care se afla in fata blocului meu. Mi-a facut diverse reclamatii la Primarie, la Prefectura, DSP Ilfov. A strans semnaturi de la diversi locatari ai altor blocuri, mai putin locatarii blocului in fata caruia se afla aceasta salcie pe motiv ca ar dori toaletarea, dar la Primarie a depus reclamatie prin care spune ca locatari din tabel doresc taierea salciei.
In respectivele reclamatii spune ca il deranjeaza puful generat de salcie. Mentionez ca respectiv salcie are o perioada de inflorire de maxim 10-15 zile. Ati putea sa imi sugerati o baza legala pentru a putea inchide acest conflict.
Multumesc mult.