avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Taiere din razbunare
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Taiere din razbunare

Buna ziua,
Vin si eu cu o intrebare,
Am un vecin dintr-un bloc alaturat care din razbunare (un conflict din trecut de o cu totul alta natura) vrea in mod expres sa taie o salcie care se afla in fata blocului meu. Mi-a facut diverse reclamatii la Primarie, la Prefectura, DSP Ilfov. A strans semnaturi de la diversi locatari ai altor blocuri, mai putin locatarii blocului in fata caruia se afla aceasta salcie pe motiv ca ar dori toaletarea, dar la Primarie a depus reclamatie prin care spune ca locatari din tabel doresc taierea salciei.
In respectivele reclamatii spune ca il deranjeaza puful generat de salcie. Mentionez ca respectiv salcie are o perioada de inflorire de maxim 10-15 zile. Ati putea sa imi sugerati o baza legala pentru a putea inchide acest conflict.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Dana Ivan , utilizator 11:40, 15 Iunie 2018
Salcia nu genereaza puf
Poate este vorba despre o anumita specie de arbore plopi care anual in perioada mai -iunie produce un puf care reprezinta factor alergen generand afectiuni la nivelul ochilor ,nasului,etc
Datorita neajunsurilor generate de plopi prin acest puf care prezinta si risc pentru incendiu se practica tualetarea arborilor
Salcia respective este din aceea rachitoasa, din care se fac cosulete. Face si ea ceva puf, este adevarat, dar perioada este foarte scurta.....

ynocentta a scris:

Salcia nu genereaza puf
Poate este vorba despre o anumita specie de arbore plopi care anual in perioada mai -iunie produce un puf care reprezinta factor alergen generand afectiuni la nivelul ochilor ,nasului,etc
Datorita neajunsurilor generate de plopi prin acest puf care prezinta si risc pentru incendiu se practica tualetarea arborilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa tai un plop aflat pe domeniul public? barty barty Buna ziua, Pe terenul adiacent blocurilor de locuinte se afla un plop care in perioada acesta ne sufoca cu puful pe carel produce, ne infunda radiatoarele la ... (vezi toată discuția)
Spatiile verzi Maramara1959 Maramara1959 Conform Legii 24/2007/republicata spatiile verzi sunt in administrarea Primariilor. Cei de la Primarie acum vin si taie gardurile vii care imprejmuiesc ... (vezi toată discuția)
Defrisare nuc ika ika Vreau sa tai un nuc ,problrma e ca am aflat ca e o lege speciala care reglementeaza taierea acestei specii.Nucul se afla in afara gardului care delimiteaza ... (vezi toată discuția)