avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... pot sa tai un plop aflat pe domeniul public?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

pot sa tai un plop aflat pe domeniul public?

Buna ziua,
Pe terenul adiacent blocurilor de locuinte se afla un plop care in perioada acesta ne sufoca cu puful pe carel produce, ne infunda radiatoarele la masini si aparatele de aer conditionat de la blocuri.Am dori sa-l taiem si sa plantam altii in loc.Terenul apartine domeniului public si se afla in administratia unei institutii.Cum sa procedam?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 09:33, 13 Aprilie 2010
Asociatia sau proprietarul afectat de crengile/coroana acestuia etc., va depune la Primarie o cerere prin care veti solicita toaletarea/taierea acestuia. Cererea trebuie sa fie motivata. Veti primi un raspuns in scris si in aceasta perioada se va deplasa o echipa de la Spatii verzi care vor efectua taierea/toaletarea acestuia. Pentru taierea plopului, va trebui sa achitati o taxa.
Nu puteti sa-l taiati dv. deoarece veti fi amendat. ;)
Motivul nu este unul intemeiat. Probabil ca nu vi se va accepta o cerere.
Daca plopul nu este intr-o stare care sa creeze vreun pericol (de exemplu sa fie batran/putrezit) putin probabil sa primiti aprobare de taiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arbori dintre blocuri adrianpaul169 adrianpaul169 buna-ziua,locuiesc intr-un bloc care are in jurul lui cativa arbori care nu deranjeaza pe nimeni,sunt toaletati anual,sunt la distanta rezonabila de bloc;avem ... (vezi toată discuția)
Taiere din razbunare Dana Ivan Dana Ivan Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare, Am un vecin dintr-un bloc alaturat care din razbunare (un conflict din trecut de o cu totul alta natura) vrea in mod ... (vezi toată discuția)