avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Situaþia plopilor de pe marginea drumurilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Situaþia plopilor de pe marginea drumurilor

Locuiesc într-o comună iar în faţa garajului din faţa casei este un plop foarte bătrân şi aproape uscat. Este foarte mare şi uneori datorită vânturilor puternice se rup crengi destul de groase care cad pe acoperişul garajului meu. Cu siguranţă nu poate să reziste în picioare acest plop până în primăvară datorită stării fizice a acestuia. Poziţia lui actuală este orientată peste garajul meu unde am parcat autoturismul şi în orice moment poate să cadă peste el. Unde trebuie să mă adresez pentru rezolvarea acestei situaţii neplăcute ?
Cel mai recent răspuns: muraruelena , utilizator 19:54, 8 Octombrie 2012
La Primaria comunei.
In judete, de obicei, serviciul de edilitare se ocupa cu asa ceva.
Depuneti o cerere scrisa in acest sens si luati nr. de inregistrare.
In acea cerere dati un termen scurt in care sa fie efectuata lucrarea de toaletare sau de taiere a plopului in cauza, dar puneti in vederesi faptul ca veti cere si daune daca plopul va va cauza stricaciuni daca va cadea pe proprietatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taierea copacilor din fata blocului Cristilica Cristilica Acum 2 zile venit in fata blocului o armata de oameni de la ADP pentru a \\"toaleta copacii\\" . Practic, au fost desfigurati de asa zisele toaletari. Am ... (vezi toată discuția)
Copaci prea inalti, netoaletati corespunzator emiliapana emiliapana Buna ziua, In fata blocului se gasesc niste copaci vechi de peste 30 de ani, care acum au o inaltime de aprox 6 etaje - blocul e de 4 etaje. Intre copaci se ... (vezi toată discuția)