Buna ziua,
Sunt student la master , si am uitat sa precizez ca sunt plecat in Marea Britanie din Septembrie 2017 si in in nici un caz nu pot ajunge, nici maine si nici in urmatoarea luna.
Buna ziua,
Am primit prin posta o citatie cum ca ar trebui sa ma prezint maine la o sectie de politie din orasul in care am locuit in pricina unei "fraude la vot" aparent.
Comicul situatiei consta in faptul ca eu sunt student , am 22 de ani si am votat de 2 ori in viata mea , in 2014 in ambele tururi prezidentiale (Noiembrie 2016). Votul l am efectuat in Bucuresti fiind student la una din facultatile din oras. Nu m am nascut sau nu am trait in Bucuresti pana in 2014 , fiind din provincie.
Totusi am primit astazi aceasta citatie cum ca as fi faptuitor la aceasta frauda de vot , conform art 387 , alin.1 , punctele b si c. Sincer nu stiu cum s a ajuns la acest circ, nepracticand sincer nici o incalcare de lege si votand exact ca toti ceilalti oameni.
Cum as putea sa procedez sau ce este de facut , neavand nici macar o idee despre ce este vorba? Multumesc mult!