Buna ziua,
Am primit prin posta o citatie cum ca ar trebui sa ma prezint maine la o sectie de politie din orasul in care am locuit in pricina unei "fraude la vot" aparent.
Comicul situatiei consta in faptul ca eu sunt student , am 22 de ani si am votat de 2 ori in viata mea , in 2014 in ambele tururi prezidentiale (Noiembrie 2016). Votul l am efectuat in Bucuresti fiind student la una din facultatile din oras. Nu m am nascut sau nu am trait in Bucuresti pana in 2014 , fiind din provincie.
Totusi am primit astazi aceasta citatie cum ca as fi faptuitor la aceasta frauda de vot , conform art 387 , alin.1 , punctele b si c. Sincer nu stiu cum s a ajuns la acest circ, nepracticand sincer nici o incalcare de lege si votand exact ca toti ceilalti oameni.
Cum as putea sa procedez sau ce este de facut , neavand nici macar o idee despre ce este vorba? Multumesc mult!
Buna ziua,
Sunt student la master , si am uitat sa precizez ca sunt plecat in Marea Britanie din Septembrie 2017 si in in nici un caz nu pot ajunge, nici maine si nici in urmatoarea luna.