avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acuzat de vot multiplu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acuzat de vot multiplu

Buna tuturor.Prezint urmatoare situatie:
Persoana feminina fara viza de resedinta in Bucuresti fiind studenta,este in momentul actual acuzata de vot multiplu la alegerile prezidentiale 2014.
1-persoana a dat declaratie in sectia de votare din ABucuresti ca nu a mai votat in alta parte,ceea ce poate fi probat,,presupun''.
2-In localitatea de domiciliu a fost un mare tamtam pe tema traseisumului de la opozitie la putere,soldandu-se cu un mare scandal pe tema frauarii de autoritatile locale.Nu dau nume in semn de respect dar daca situatia impune vom trece si al aceste aspecte,despre care oricum se pot gasi articole in media depsre localitatea respectiva din Olt.
3-Persoana in cauza nu mai avusese drum in provincie de ceva timp.
4-La exercitarea votului in Bucuresti a fost insotita de mine si sora ei.
Vi a vis de cele enutate si eu am trecut printr-o situatie similara cred ca prin 2009.S-a dovedit contrariul acuzelor aduse propriei persoane,ulterior pentru demersuri mai ample sincer nu am avut timp ,,sa ma apuc de ei''.
-In situatia actuala persoana in cauza are timpul aferent continuarii rezolvarii cauzei prin identificarea si tragerea la raspundere a celor implicati in fraudarea votului.
-Doresc suport pentru a putea urma calea legala in vederea solutionarii si tragerea la raspundere a persoanelor implicate ce au facut front comun in acest proiect de fraudare electorala.Contextual plecand de la tentaculul local se va putea ajunge la ochiul ,,judetean'' al acestei moluste sau mai departe''.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ianasi claudia ianasi claudia Care este termenul limita pentru stabilirea resedintei in vederea exercitarii dreptului la vot in alegerile locele din 5 iunie? (vezi toată discuția)
Ce putem face impotriva colonizarii romaniei?! AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER in ultimii 22 de ani, treptat intreaga industrie romaneasca a fost decimata din pacate nu de concurenta internationala ci de decizia politica. Se pare ca au ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)