avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mi se interzice sa-mi vad copilul minor !!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mi se interzice sa-mi vad copilul minor !!!

Buna Ziua,

Am aflat cu stupoare ca sotia mi-a cerut divortul. Asta atunci cand am fost la usa bunicilor si am cerut ca sa-mi dea copilul ca sa-l duc acasa.
Am trait un crampei din viata asa cum nici dusmanilor nu le-as dori. Copilul era in spatele usii si striga la mine. Eu nu reuseam sa-l vad. #-o
Am solicitat sprijinul politiei la 112. Mi-au spus ca atat timp cat exista un proces, ei nu au nicio putere si ca bunicii sunt proprietari in locuinta lor si evident ca nu pot patrunde nici macar ei acolo fara un mandat.
Mentionez ca inca nu mi-a fost comunicata oficial decizia sotiei. Nu am primit nici un telefon macar, ce sa mai zic de recomandata...
Sotia, care se afla in imposibilitate de a-si contrazice parintii, a refuzat si ea sa-mi permita accesul la copil.
Am mers la procuratura... nu am reusit sa gasesc sprijin.
Am mers la sectorist... nici aici nu am avut sanse.

Va rog, de 48 de ore nu reusesc sa-mi vad copilul!!!
Unde sa scriu? Pe cine sa sun? Ajutati-ma cu un sfat, va rog!

Povestiti un pic care era situatia inainte de a merge la usa bunicilor.. dvs locuiati cu sotia si copilul si au plecat de acasa sau cum si cand? Ce varsta are copilul?
Da, locuiam cu sotia dar copilul era la bunici in 90% din timp. Practic, sotia a fost nevoita sa accepte "sprijinul" bunicilor in a creste copilul din cauza specificului serviciului meu. Eu fiind nevoit sa calatoresc mult in afara tarii. Astfel, ea a decis ca e mai bine sa plece in provincie cu copilul eu urmand sa ma duc la ei in perioda in care eram liber. A cerut transferul din Bucuresti in orasul natal fara sa ma consulte, punandu-ma astfel in fata faptului implinit. Sotia mostenit un apartament si acolo am decis sa ne organizam ca familie pana cand copilul o sa creasca si sa ne intoarcem in Bucuresti ulterior. Nevoit fiind, am acceptat. Minorul locuia acolo cu noi doi in special in weekend, restul timpului ramanand la bunici. Prin natura serviciului, am lucrat ceva mai mult de 1 an intr-un oras invecinat dar copilul tot la sfarsit de saptamana era cu noi.
Copilul are putin peste 4 ani.
Multumesc anticipat de ajutor!
Cereti prin ordonanta presedintiala program de vizita.
Unde anume trebuie depusa? La Bucuresti sau in provincie unde se afla minorul si sotia. Care este instanta competenta?
Multumesc!
De la ultimul domiciliu al sotilor, tot acolo a depus si sotia cererea de divort.

Alte discuții în legătură

Divort si incredintare minor bebeto478 bebeto478 Buna ziua, am sa prezint pe scurt despre ce este vorba: pe 19,10,2011 am avut prima infatisare divort(sotia mea a depus cererea de divort pe data de ... (vezi toată discuția)
Divort NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna seara, In urma cu 9 ani, sotul a plecat la munca in strainatate, trimitand lunar sotiei o suma de bani consistenta pentru intretinerea sa si a fiicei ... (vezi toată discuția)
Loc desfasurare divort Cristina Popesti Cristina Popesti Va rog sa ma ajutati cu un rapuns la urmatoarea problema. Daca doresc sa intentez divort de sot iar ultimul domiciliu comun este la parintii lui, eu neavand ... (vezi toată discuția)