Buna ziua,
Părinții mei au avut un proces de partaj și unul de creanțe in care nu s-a ajuns nicăieri pana in momentul in care tatăl meu a decedat. (Părinții mei au trăit primii 13 ani in concubinaj, perioada in care au construit aproape tot, după căsătorie făcându-se doar renovări, in rest tata a fost in toate actele proprietar). Înainte de deces cu 1 an jumate s-a recăsătorit cu o femeie cu care nu a mai construit nimic, el a decedat in urma unei boli și a urmat continuarea procesului între mama, soție supravietuitoare, eu și sora mea dintr-o prima căsătorie. Am încheiat o Tranzacție in care, noi recunoaștem cele cerute de mama mea (1/2 din tot), in care 1/2 rămas se împarte între mine soție și sora in cote aferente și sume de bani, urmând ca eu sa rămân cu imobilul. Către soția supravietuitoare am achitat suma de bani in fata judecătoarei la momentul depunerii tranzacției in data instanței. Am primit apoi hotărârea cu refuzul tranzacției pe motiv ca nu se poate dovedi faptul ca mama are 1/2..cu argumentul ca toate sunt pe numele tatălui atat imobil cât și terenuri...acum avocatul meu contra altui cost vrea sa facă recurs..întrebarea mea este...tranzacția a fost bine încheiata și merita sa facem recurs la aceasta Tranzacție sa speram ca instanța a greșit ?! Sau problema apare din faptul ca tranzacția nu este binefăcuta?....