avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate simonaionela.bolboaca

Activitate simonaionela.bolboaca

Răspuns la discuția Venituri pentru calcul somaj
Revin asupra problemei.Cat am fost in concediu de maternitatea se plateste cotizare sau nu?Din ultimile 12 luni doar 4 luni am lucrat iar restul de 8 luni am fost in concediu de maternitate.Multumesc
Buna ziua,
Am nevoie de o lamurire in urmatoarea problema: Din sep 2016 si pana in 15 aug 2018 am fost in concediu de maternitate, in 16 aug m-am reintors la serviciu pana la 31 dec 2018, cand instituatia unde am lucrat a fost cumparata si posturile s-au redus. As dori sa imi pun dosarul pentru somaj.Intrebarea mea este: la calculul somajului se va lua in considerarea si venitul din maternitate tinand cont ca in ultimele 12 luni 8 luni am fost in maternitate, sau cum se va calcula?
Vechime totala in campul muncii am fara intrerupere peste 10 ani, singura pauza a fost aceasta perioada de 2 ani in CIC.

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Reîntoarcere la muncă după CIC
Am inteles. Am sa revin cu informatii!
Multumesc,
Răspuns la discuția Reîntoarcere la muncă după CIC
Inca nu as putea sa stiu, insa este vorba despre o banca care va fi preluata de alta banca pana la 31 dec.
Buna ziua,
In 15 august urmeaza sa ma reintorc la serviciu dupa expirarea concediului de maternitate, insa institutia la care lucrez se va desfiinta pana la 31 dec.S-a aprobat de Sindicat ca oricine din cadrul institutie poate pleca voluntar si va primi salarii compensatorii conform contractului colectiv de munca. Eu daca ma intorc in august din CIC, stiu ca exista obligativitatea ca angajatorul sa iti ofere loc de munca minim 6 luni dupa, si as dori sa plec din institutie cu salarii compensatorii, insa pana la 31 decembrie vor fi doar 4 luni si nu 6 luni dupa reintoarcerea din CIC. Cum pot pleca cu salarii conform deciziilor luate in institutie si fara a se lovi de perioada de 6 luni de obligativitate dupa CIC?
Multumesc,