avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reîntoarcere la muncă după CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reîntoarcere la muncă după CIC

Buna ziua,
In 15 august urmeaza sa ma reintorc la serviciu dupa expirarea concediului de maternitate, insa institutia la care lucrez se va desfiinta pana la 31 dec.S-a aprobat de Sindicat ca oricine din cadrul institutie poate pleca voluntar si va primi salarii compensatorii conform contractului colectiv de munca. Eu daca ma intorc in august din CIC, stiu ca exista obligativitatea ca angajatorul sa iti ofere loc de munca minim 6 luni dupa, si as dori sa plec din institutie cu salarii compensatorii, insa pana la 31 decembrie vor fi doar 4 luni si nu 6 luni dupa reintoarcerea din CIC. Cum pot pleca cu salarii conform deciziilor luate in institutie si fara a se lovi de perioada de 6 luni de obligativitate dupa CIC?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: simonaionela.bolboaca , utilizator 12:48, 16 Iunie 2018
Cu ce articol se doreste incetarea c.i.m.?
Inca nu as putea sa stiu, insa este vorba despre o banca care va fi preluata de alta banca pana la 31 dec.
Ar fi bine sa ne spuneti/sa aflati , ca in functie de acest raspuns va putem preciza cat mai exact o solutie.
Am inteles. Am sa revin cu informatii!
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt in cic si urmeaza sa ma intorc la munca pe 3 ... RGC23 RGC23 Buna seara, Sunt in CIC si urmeaza sa ma intorc la munca pe 3 feb. Am trimis cererea de reintoarcere. Intre timp am aflat neoficial ca 10 colegi de pe ... (vezi toată discuția)
Desfintare post reintoarcere din cic Andreea Socaci Andreea Socaci Buna ziua, Numele meu este Andreea Socaci si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii. In prezent sunt in CIC, data reintoarcere la munca trexuta ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu dupa concediul pentru cresterea copilului craciunmihaela craciunmihaela Buna ziua, As vrea sa stiu daca, dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilulu, poti fi data in somaj imediat, sau dupa o anumita perioada de timp, ... (vezi toată discuția)