avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate Iuliana 244

Activitate Iuliana 244

Buna ziua! Sunt căsătorită de 6 luni și am împreuna cu soțul meu o fetița de 11 luni, copilu are domiciliul la adresa tatălui in mediul urban eu am domiciliul la mama mea in mediul rural. Am locuit in casa socrilor 5 ani de zile in acel timp nu am fost căsătoriți după nașterea copilului au început sa apăra neînțelegerile între noi din cauza socrilor care au devenit foarte posesivi privim copilul nostru eu neacceptând situația. Am decis împreuna sa ne mutam cu chirie pentru a ne rezolva problemele imediat după căsătorie o perioada a fost in regula. Soțul meu a intrat in CCC deoarece are salariul mai mare și am decis ca este mai bine pentru a ne putea descurca. Totul era in regula între noi pana au început din nou părinții lui sa se bage între noi in urma unor discuții făcându-l sa înțeleagă ca iar vom avea probleme in căsnicie s-a înfuriat și a început sa ma bată amenințându-mă ca îmi ia copilul și pleacă. Am apelat poliția aceștia iau dat ordin de a nu se apropia de mine 5 zile dar acesta a durat de pe data de 10 Ianuarie de la ora 16:00 pana pe data de 11 Ianuarie ora 16:00, procurorul a decis suspendarea ordinului. In continuare îmi este teama de el. Voi face actele pentru a intra eu in CCC, el vrea sa facă tot posibilul ca in urma divorțului sa rămână copilul la el. Precizez ca in urma cu 2 săptămâni copilul a fost foarte grav răcit având și otita și acesta a lăsat-o cu temperatura 40 nevrând sa ii dea medicamente pe fondul ca ii va trece fără sa aibă tratament. Ce ma sfătuiți sa fac ? Îmi este foarte teama sa rămână copilul la el deoarece nu este in stare sa aibă grija de el.
Buna ziua! Am o fetița de 4 luni. Nu sunt căsătorită cu tatăl copilului. Locuim in casa părinților lui unde condițiile sunt medii, tatăl este in CCC, am ajuns amundoi la decizia asta deoarce el câștiga mai bine decât mine eu având salariul mai mic.Copilul este recunoscut de tata. Relatia noastră a început sa nu mai meargă iar in urma discuțiilor mă amenință ca îmi va lua copilul. In momentul aceste as putea locui la mama mea, casa care o voi mosteni, condițiile sunt medii. Ce șanse are tatăl sa obțină custodia permanent a copilului?