avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate raducannicolae

Activitate raducannicolae

Răspuns la discuția Contract vinzare-cumparare
Salutare!
Nu stiu daca postez unde trebuie dar sunt in lipsa de timp.
Am si eu o problema... dupa cum stie toata lumea un contract de orice fel contine termeni care mai de care si ca sa il intelegi cu adevarat este nevoie de o minte de avocat cel putin. In urma cu ceva timp am cumparat o masina de la o persoana si acum cateva zile am primit acasa o citatie de chemare in judecata pentru ca nu am radiat masina de pe numele lui dar pentru acest lucru aveam nevoie de un act din care sa rezulte ca el a platit toate taxele masinii, si acest act trebuia sa mi-l trimita el de la primaria orasului in care locuieste, si nu a facut-o. In contractul de vanzare cumparare scrie foarte clar ca "Vanzatorul declara ca vehiculul este proprietatea sa, libera de orice sarcini." Acum marea intrebare pe care o am este ca: Printre aceste sarcini de care trebuie sa fie liber vehiculul intra si neplata de impozit?.
Si dupa mintea mea daca impozitul neplatit intra printre sarcinile despre care este vorba atunci a comis o mare greseala...... astept un raspuns si cat mai repede daca se poate.