avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate silverboy22

Activitate silverboy22

Eu lucrez ca si merchantizor(lucrator comercial pentru nestles dobrogra si desilva) in Auchan in mod normal am program in cursul saptamnii 8h pe zi.De cand s-a instalat starea de urgenta conducerea magazinului e nevoita sa imparta angajatii lor in echipe care nu vor putea avea contact unii cu alti.Vor fi 3 echipe din cate am inteles care va lucra atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.Noi mercantizori vom fi nevoiti sa ne alaturam si noi unei din echipe si sa ramanem in aceea echipa ca sa nu avem contact cu ceilalti colegi din alte echipe.Dar cand va veni randul acelei echipe sa lucreze noapte pot fi obligat de firma sa vin si eu de noapte.

Am vazut ca unii colegi de la alte firme de merchantizare au programul redus iar angajatii Auchan au spor de periculozitate..Este adevarat ca firma este oblicata sa aleaga in a plati un spor de periculozitate sau se ne reduca numarul de ore lucrate?

Multumesc pentru ajutor.
Discuție Adeverinta \
Este necesat sa dau angajatorului adeverinta apt pentru munca si daca ma angajez cu doar 2 ore?Daca nu dau aceasta adeverinta nu poate sa ma angajeza?