avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate diana.moldovan

Activitate diana.moldovan

Ce cod caen se poate folosi pentru activitate de informare fiscala (newslettere)? Mulumesc.
Legat de o firma ce functioneaza pe cod caen 6920, Trebuie sa se inscrie neaparat cu firma la ceccar sau e suficient daca are angajat un expert contabil? Multumesc.
Răspuns la discuția Racord gaz la retea privată
Vă mulțumesc mult pentru timpul acordat. Voi apela la un avocat. O zi frumoasă!
Răspuns la discuția Racord gaz la retea privată
Da, este ciudat. Este prima situație de genul acesta de care am auzit. Nu m-am exprimat bine într-adevăr cu rețeaua privată. E o porțiune de țeavă aflată în proprietatea unui vecin. Problema este că firma "căpușă" care s-a ocupat de dosar a întocmit toată documentația tehnică, am primit aviz, m-au și racordat ca ulterior să mă contacteze și să-mi spună că au primit o reclamație că m-am racordat fără acordul acelui individ. Eu habar n-aveam de chestiile astea din moment ce nu m-a contactat nimeni în sensul ăsta. Cei de la firmă zic că greșeala Eon Gaz că nu a verificat titularul de conductă și au dat acceptul de racordare (orice e posibil se pare că). Cei de la Eon au spus, conform celor de la firma menționată că îmi vor sista alimentarea cu gaz până la soluționare (să iau legătura cu titularul pt despăgubire). N-am primit nimic oficial de la Eon și nici nu văd ce ar putea să scrie în notificare...că-mi sistează gazul pe motiv că ce?! Că doar ei au dat-o în bară.
Acum urmează să primesc niște informații de la firma care s-a ocupat de dosar, inclusiv o declarație pe proprie răspundere cum că am încercat să contactez pe proprietarul țevii și nu l-am găsit. Problema e că am încercat și nu am dat de el.
E o situație complicată și nu știu cum să procedez ca să rezolv situația cât mai repede. Nu știu împotriva cui să mă îndrept. Aș putea să fac o sesizare la ANRE. Aș vrea să n-ajung prin instanțe...
In situatia in care Compania de gaz mi-a dat acordul pentru racord la gaz fara sa verifice ca apartine unei retele private, cum pot proceda? Îi pot da in judecată? Cei de la compania de gaz au spus ca-mi sisteaza alimentarea cu gaze naturale pana la solutionarea conflictului cu proprietarul privat al retelei? Așa ceva e inadmisibil și nu stiu cum să procedez...
Vă multumesc anticipat!