avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Conditii pentru codul caen 6920?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Conditii pentru codul caen 6920?

Legat de o firma ce functioneaza pe cod caen 6920, Trebuie sa se inscrie neaparat cu firma la ceccar sau e suficient daca are angajat un expert contabil? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 22:16, 10 Septembrie 2020
Buna seara,

Nu va permite ONRC ul sa autorizati CAEN 6920 decat cu aviz CECCAR, e o intreaga procedura descrisa pe pagina CECCAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala gabriela.neacsu gabriela.neacsu Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta intr-o problema pe care am incercat sa o rezolv singura intrand pe site-ul ONRC, dar pe care nu am reusit. Sunt ... (vezi toată discuția)
Servicii de contabilitate primara pe cod caen 6920 andoria andoria Buna ziua, Se poate folosi codul CAEN 6920 pentru a executa servicii de contabilitate primara, fara a fi membru CECCAR, in cadrul unui SRL? Este nevoie ... (vezi toată discuția)
Autorizare cod caen 6920 ? marylenacr marylenacr Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare la dumneavoastra, cunoscatorii: O firma X, care are ca obiect principal de activitate: 8559 - Alte forme de ... (vezi toată discuția)