avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate Crinu1974

Activitate Crinu1974

Si trebuiesc urmati pasii: cerere de anulare, apoi notificare apoi instanta?
Se mai poate ataca in contengios administrativ o HCL din 2015 care nu a produs efecte? Mentionez ca am aflat de aceasta HCL in 2018 oct cand am fost dat in judecata. Este vorba de o HCL care APROBA Inventarul bunurilor publice ale comunei. Dar la data aprobarii HCL era in vigoare un inventar al bunurilor publice publicat in M.O. care nu s-a abrogat. Am dedus ca aceasta este nula atata timp cat exista un inventar. M-am adresat prefectului pentru a vedea daca a atacat el aceasta HCL. Am primit raspuns ca nu. O pot ataca eu acum contengios administrativ.
Multumesc dar n-am fost eu destul de explicit.
Doresc sa stiu daca acest alineat
102. La articolul 38 alineatul (3), litera b) se modifică și va avea următorul cuprins:

«
b) prin excepție de la lit. a), începând cu 1 martie 2018, salariile de bază ale personalului care ocupă funcțiile de medici, de asistenți medicali și ambulanțieri/șoferi autosanitară prevăzute în anexa nr. II cap. I se majorează la nivelul salariului de bază stabilit potrivit prezentei legi pentru anul 2022;»".

se aplica si persoanelor de mai jos :

192. La anexa nr. II, capitolul I, punctul 2, litera c), subpunctul c.4, nota de subsol *2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
«se aplică şi funcţiilor de asistent farmacie, asistent social şi educator-puericultor, instructor de ergoterapie, tehnician dentar şi tehnician sanitar din profilurile: utilaje medicale, optician, protezare ortopedică şi protezare auditivă care au studii *de acest nivel.»

Adica beneficiaza acum de salariul de incadrare prevazut in grila pentru 2022 sa inteleg.
Prin nota de mai jos se intelege oare ca si functiile respective beneficiaza de salariu de incadrare prevazut în Legea 153/2017 pentru anul 2022 sau NU.

192. La anexa nr. II, capitolul I, punctul 2, litera c), subpunctul c.4, nota de subsol *2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
«*2) Se aplică şi funcţiilor de asistent farmacie, asistent social şi educator-puericultor, instructor de ergoterapie, tehnician dentar şi tehnician sanitar din profilurile: utilaje medicale, optician, protezare ortopedică şi protezare auditivă care au studii de acest nivel.»
Răspuns la discuția Semnare anexe la HCL
Nu ma poate ajuta nimeni?
Anexele aferente HCL se semneaza obligatoriu de presedintele de sedinta sau pot fi semnate doar de primar si angajati ai primariei
Anexele aferente HCL se semneaza obligatoriu de presedintele de sedinta sau pot fi semnate de primar si angajati ai primariei
Cum pot obtine o copie conforma cu originalul dupa o Hotarare a Consiliului Local.
Mentionez ca nu este postata pe situl primariei si nici nu vor s o posteze
Cererea de eliberare adeverinta de rol constitue si plangere prealabila conform art 7 din Legea 544 sau trebuie facuta dupa ce se primeste raspunsul la cerere