Se mai poate ataca in contengios administrativ o HCL din 2015 care nu a produs efecte? Mentionez ca am aflat de aceasta HCL in 2018 oct cand am fost dat in judecata. Este vorba de o HCL care APROBA Inventarul bunurilor publice ale comunei. Dar la data aprobarii HCL era in vigoare un inventar al bunurilor publice publicat in M.O. care nu s-a abrogat. Am dedus ca aceasta este nula atata timp cat exista un inventar. M-am adresat prefectului pentru a vedea daca a atacat el aceasta HCL. Am primit raspuns ca nu. O pot ataca eu acum contengios administrativ.
Multumesc dar n-am fost eu destul de explicit.
Doresc sa stiu daca acest alineat
102. La articolul 38 alineatul (3), litera b) se modifică și va avea următorul cuprins:
«
b) prin excepție de la lit. a), începând cu 1 martie 2018, salariile de bază ale personalului care ocupă funcțiile de medici, de asistenți medicali și ambulanțieri/șoferi autosanitară prevăzute în anexa nr. II cap. I se majorează la nivelul salariului de bază stabilit potrivit prezentei legi pentru anul 2022;»".
se aplica si persoanelor de mai jos :
192. La anexa nr. II, capitolul I, punctul 2, litera c), subpunctul c.4, nota de subsol *2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
«se aplică şi funcţiilor de asistent farmacie, asistent social şi educator-puericultor, instructor de ergoterapie, tehnician dentar şi tehnician sanitar din profilurile: utilaje medicale, optician, protezare ortopedică şi protezare auditivă care au studii *de acest nivel.»
Prin nota de mai jos se intelege oare ca si functiile respective beneficiaza de salariu de incadrare prevazut în Legea 153/2017 pentru anul 2022 sau NU.
192. La anexa nr. II, capitolul I, punctul 2, litera c), subpunctul c.4, nota de subsol *2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
«*2) Se aplică şi funcţiilor de asistent farmacie, asistent social şi educator-puericultor, instructor de ergoterapie, tehnician dentar şi tehnician sanitar din profilurile: utilaje medicale, optician, protezare ortopedică şi protezare auditivă care au studii de acest nivel.»
Cum pot obtine o copie conforma cu originalul dupa o Hotarare a Consiliului Local.
Mentionez ca nu este postata pe situl primariei si nici nu vor s o posteze
Cererea de eliberare adeverinta de rol constitue si plangere prealabila conform art 7 din Legea 544 sau trebuie facuta dupa ce se primeste raspunsul la cerere