Eu sunt acuzat de trafic ca si colegul cu care sunt in fapta. Impotriva mea nu au nici o dovada decat suspiciunea rezonabila, si cantitatea de 700 grame cannabis care leau gasit la mine acasa, ei acuzanduma ca impreuna cu el detineam aceasta cantitate pentru a o vinde. Colegul cu care sunt in fapta la randul lui nu a spus nimic despre mine decat c anu stia cu ce ma ocup sau ce fac. Singurul lucru care lam recunoscut e faptul ca am crescuto pentru mine: iar impotriva lui sunt 2 martori care au spus ca el vindea si de mine au spus ca nu stiu nimic.
Avocatul mio spus sa mergem pe articolul 4 alineatul 1.
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri, sunt putini oameni carora le pasa de problemele altora.
Sa aveti o zi frumoasa si multa sanatate!
Deci ar trebui sa fac o intelegere cu procurorul, cat timp sunt inca in urmarirea penala? Pana sa intocmeasca acesta rechizitoriul? Sa recunosc tot ce ma acuza? Fiind in fapta cu inca o persoana e nevoie de amandoi sa facem acea intelegere de recunoastere cu conditia suspendarii pedepsei? Sau e de ajuns doar eu?
Buna ziua! Daca nu exista probe directe asupra traficului de droguri , se poate cere articolul 12 din legea 143/2000 . Tentativa de trafic de droguri , si pentru tentativa care ar fi incadrarea daca pentru trafic este 2-7 ani?
Va multumesc frumos.
Buna ziua! Daca nu exista probe directe asupra traficului de droguri , se poate cere articolul 12 din legea 143/2000 . Tentativa de trafic de droguri , si pentru tentativa care ar fi incadrarea daca pentru trafic este 2-7 ani?
Va multumesc frumos.
Inca nu am primit rechizitoriul. sper sa ni-l faca in curand. din ce am inteles poate dura pana la 6 luni pana se face rechizitoriul.
Din ce am inteles, eu am mers pe recunoastere cand au spart usa si am cooperat si daca recunoastem ce ne zice procurorul la rechizitoriul nu ar trebui sa beneficiem de sub minimul special pentru pedeapsa? Spun asta in conditia in care nu suntem recidivisti si nu am avut probleme cu legea niciodata. Daca incadrarea pentru trafic este 2-7 ani atunci ar trebui sub-minimul special sa fie de 2 ani si in cazul asta se poate obtine suspendarea nu?
Totodata ma gandesc ca judecatorul decide la final ce considera.
Sunt inscris in programul ANA pentru adictie.
Va multumesc pentru raspunsuri, sa dea dumnezeu sa nu facem puscarie pentru o prostie.
Sa aveti seara minunata!
Va multumesc frumos ! Deci aceastea sunt adevaratele incadrari. Nu inteleg de ce ne-au pus 5-12 pe articolul 2 alineatul 1, ma gandesc ca e o tehnica de manipulare a domnului procuror.
Suntem primari amandoi fara recidiva sau vreo amenda sau ceva de genu.
Avem sanse sa luom cu suspendare?
Mai ales ca acuma suntem pe arest domiciliar.
Buna ziua! Intrebarea mea e urmatoarea, care este adevarata lege 143/2000?
Am fost prins cu 700 grame de cannabis, sunt in fapta cu un asociat cu care aveam o firma. el are doi martori care spun ca el vindea, nu exista nici o proba directa cu mine ca vindeam, decat cea de cultivator.
Cei de la procuratura pe foile alea neau scris ceva de genu ca conform legii 143/2000 articolul 2 alineatul 1 miau scris acolo ca risc inchisoare de la 5 la 12 ani.
Intrebarea mea este care este adevarata incadrare pentru articolul 2 alin. 1 si pentru articolul 4 cel cu cultivare pentru consum propriu
Am stat 30 de zile pe arest preventiv acuma mai stau 30 de zile la domiciliu.
Va multumesc