avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Activitate Tatabun

Activitate Tatabun

Mă scuzati.Precizez că avem împreună o fetiță care anul acesta face 8 ani și ea și-ar dori să locuiască la mine
Buna ziua !Sunt divortat din 2019 de fosta sotie ,in urma divorțului s-a stabilit locuință copilului la mama ,eu plătind pensie de întreținere și un program de vizitare.Mama fiind căsătorită de 3 ani cu actualul soț.Au împreună un copil minor de 3 ani și urmează și al doilea.Mama nu lucrează de 2ani trăind practic din alocații copii și ce mai câștiga actualul soț.Precizez că la ei locuiește și mama fostei soții ,nici aceasta nu înregistrează nici un venit.Intrebarea e:Daca as deschide un proces de reincredintare(schimbare locuință s-au domiciliul copilului)pe motiv că nu au venit îndestulătoare pentru a creste trei copii (doi și cu copilul meu)ar fi șanse?Mă gândesc că i-ar fi mai bine unui copil unde ar avea de toate Eu sunt salariat ,locuiesc cu părinții mei și bunica din partea mamei.In afara de mama mea care este casnica toți înregistrăm venituri în gospodărie și ne ajutam unul pe celălalt cu plățile din gospodărie.Va mulțumesc frumos.O zi minunata
Intreb despre plangerile penale pentru ca a încălcat programul de vizitare de 4 pana ori pana acum si in mod repetat am făcut plangere pentru 3 dintre ele urmează sa o fac sj pentru a patra .O zi frumoasa
Va multumesc.As mai avea o întrebare daca nu va deranjează domnilor avocati ca sa deschid un nou proces pentru reincredintare minor s-au schimbarea locuintei minorului care ar fi criteriile care sa se fi schimbat de la divort.?Am divortat in 2019 iar minora in varsta de 7 ani si-ar dori sa locuiască cu mine.Precizez ca mama copilei nu lucrează,lucrează doar actualul sot.Atata timp cat actualul sot,mama fostei sotii cat si familia actualului sot se baga in relatiile personale alemele cu copila eu nu voi ajunge niciodată la un numitor comun s-au sa fie o intelegere pentru binele copilului.Fetita e foarte fericita când vine la mine dar a doua zi când trebuie sa o readuc înapoi la mama se intristeaza .Va multumesc
Buna ziua!De cate plângeri penale este necesar pentru începerea urmarii penale pentru nerespectarea masurilor privind incredintarea?este posibil ca plangerile sa nu iti fie înregistrare cu toate ca ti s-a transmis numărul de dosar penal?ce este de făcut in acest caz?Va multumesc
Va multumesc pentru timpul acordat
Trebuie sa o intreb pe avocata ce anume a facut eu nu stiu absolut nimic
Asta nu inteleg nici eu sa va spun sincer
Oricum pe 21 ianuarie avem al doilea termen la divort poate vom reusi atunci
Buna ziua !Pe data de 21 noiembrie am fost la gradinita sa imi vad copila dupa 9 luni jumatate in care nu am vazut-o nu am auzit-o .Din intanta am aflat ca este inscrisa la gradinita fara accordul meu din instanta am aflat si adresa copilei .Am avut ultimul termen la ordonanta stabilire domiciliul copil pe 12 noiembrie ramanand in pronuntare .Hotarare a venit pe 15 stabilindu-se provizoriu domiciliul la mama.Cand am fost pe 21 noiembrie sa imi vad copila era retinuta fata de mine canad am luat-o in brate mi-a spus ca am batut-o am certat-o sunt mereu pus pe harta si sunt suparat pe ea ceea ce nu e deloc adevarat.I-am cumparat o papusa copilei pe care o tinea in brate si i-a spus nasa copilei ca ii este somn papusei sa o adoarma copila i-a spus ca trebuie sa o loveasca ca sa adoarma.Nasa i-a spus ca nu trebuie sa o loveasca trebuie sa o legene si sa o stranga la piept si dupa a intrebat fata de ce spune asta.Copila spunandu-i ca asa face mama cu ea o loveste cu nuiaia sa faca nani.Dupa ce am plecat de la copila m-a sunat mama ei cu nr ascuns ca de ce nu am anuntat-o si pe ea amenintanfu-ma ca nu am sa imi mai vad copila niciodata.Intrebarea mea e ce pot face in continuare pana la divort
Buna ziua .sa va spun cum stau lucrurile .Pe 12 septembrie a.c. am avut ordonanta presedintiala pentru stabilire domiciliul copil unde s-a constatat ca ancheta sociala nu afost si la locuinta actuala a sotiei (precizez ca legal inca suntem casatoriti avem dosarul de divort pe fond) ea locuind cu amantul unde locuieste cu minora care a fost luata fortat de catre mama si de 8 luni nu am vazut-o nu am auzit-o deoarece nu mi-a spus adresa .Ei mi-au inscris si copila la gradinita fara sa ma intrebe si pe mine ceva a dat semnatura amantul in numele meu .Am dorit si le-am dat un plan parental de vizita la care amantul ei s-a opus vehement.Intrebarea mea e ce pot face mai departe?va multumesc