Buna ziua !Sunt divortat din 2019 de fosta sotie ,in urma divorțului s-a stabilit locuință copilului la mama ,eu plătind pensie de întreținere și un program de vizitare.Mama fiind căsătorită de 3 ani cu actualul soț.Au împreună un copil minor de 3 ani și urmează și al doilea.Mama nu lucrează de 2ani trăind practic din alocații copii și ce mai câștiga actualul soț.Precizez că la ei locuiește și mama fostei soții ,nici aceasta nu înregistrează nici un venit.Intrebarea e:Daca as deschide un proces de reincredintare(schimbare locuință s-au domiciliul copilului)pe motiv că nu au venit îndestulătoare pentru a creste trei copii (doi și cu copilul meu)ar fi șanse?Mă gândesc că i-ar fi mai bine unui copil unde ar avea de toate Eu sunt salariat ,locuiesc cu părinții mei și bunica din partea mamei.In afara de mama mea care este casnica toți înregistrăm venituri în gospodărie și ne ajutam unul pe celălalt cu plățile din gospodărie.Va mulțumesc frumos.O zi minunata
Custodie
livium
Buna ziua,
Apelez la consilierea Dvs. si totodata va multumesc anticipat, pentru rezolvarea urmatoarei probleme!
Care sunt pasii si ce trebuie facut, in ... (vezi toată discuția)
Abandon copil
ionut979
buna ziua.
am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)