avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate Florin Ung

Activitate Florin Ung

De ce nu actualizați articolele de pe site-ul dumneavoastră cu noile modificări legislative respectiv oug 158/2005 ART 7?
Daca anterior nașterii nu ai muncite cele 6 luni necesare pentru calculul indemnizației concediului post natal, poți beneficia de plata concediului post natal? Dar ai muncite 12 luni în ultimii 2 ani.
Conform legislației valoarea concediului post natal este data de media veniturilor de pe ultimele 6 luni din care se plătește 85% .Eu doresc sa stiu de la cine încasează valoarea concediului post natal și prenatal dacă are doi angajatori.?
Soția este angajată la două societăți și as dori sa știu către care din angajatori îi va plăti concediul postnatal?
Pentru a beneficia de indemnizație de creștere a copilului trebuie sa existe 12luni muncite in ultimii doi ani, soția mea a muncit in cei doi ani 3 luni la o societate după care o perioada nu a mai muncit ulterior a mai muncit încă o luna la alta societate luna aceasta muncita a fost in Februarie 20 zile și in Martie 8 zile după care și a schimbat locul de munca unde e angajata din data de 2 Aprilie anul curent. Medicul ginecolog ne a spus ca,copilul se va naște in prima săptămâna din Noiembrie 2018.In acest caz poate beneficia de indemnizația de creștere a copilului? Se încadrează sa aibă 12 luni muncite? Dacă copilul se naște in Octombrie se mai încadrează pentru indemnizație?