avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculează cele 12 luni necesare a le avea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculează cele 12 luni necesare a le avea muncite pentru a beneficia de indemnizație de creștere a copilului?

Pentru a beneficia de indemnizație de creștere a copilului trebuie sa existe 12luni muncite in ultimii doi ani, soția mea a muncit in cei doi ani 3 luni la o societate după care o perioada nu a mai muncit ulterior a mai muncit încă o luna la alta societate luna aceasta muncita a fost in Februarie 20 zile și in Martie 8 zile după care și a schimbat locul de munca unde e angajata din data de 2 Aprilie anul curent. Medicul ginecolog ne a spus ca,copilul se va naște in prima săptămâna din Noiembrie 2018.In acest caz poate beneficia de indemnizația de creștere a copilului? Se încadrează sa aibă 12 luni muncite? Dacă copilul se naște in Octombrie se mai încadrează pentru indemnizație?
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
Florin Ung, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Alee02 Alee02 Buna ziua . Am lucrat din Octombrie 2017 pana in Aprilie 2018 pe data de 26 Aprilie mi a încetat contractul . In data de 10 mai 2018 m am reangajat la o ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Luciana1308 Luciana1308 Daca sotul este angajat din iulie 2017, cu intreruperi in 2018 ( aprilie-iunie) si 2019 ( aprilie-iunie) , iar eu voi da nastere unui copil in octombrie 2019, ... (vezi toată discuția)