avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate ping06

Activitate ping06

Am sugerat personalului de acolo o audienta la seful serviciului si mi s-a zis ca voi primi acelasi raspuns pt ca nu doreste nimeni sa isi asume responsabilitatea.
Audientele sunt martea si joia, din pacate.
Am incercat si nu se poate :(. Alte idei?
Nu cred ca este atat de simplu dar voi incerca.
Multumesc!

Ares-3 a scris:

Bună dimineața,

(am rezervare de cazare prin Air Bnb pe numele meu)

Faceți o copie sau printați rezervarea, n-aveți altceva ce să spuneți dar nu cred că trebuie să vă faceți probleme. Mă îndoiesc că n-o să-l obțineți.
Poate vă faceți timp să ne spuneți și nouă cum ați rezolvat :)

Vacanță frumoasă!

Ajutor! Am fost luata prin surprindere de noile modificari ale legii nr 133/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate si anume termenul de eliberare al pasaportului temporar.
In 7 zile (pe 27 iulie) trebuie sa plec cu copilul de 7 luni in vacanta (am rezervare de cazare prin Air Bnb pe numele meu) cu masina (deci nu am bilete de avion) doar ca am crezut ca voi obtine pasaport temporar de pe o zi pe alta asa ca m-am programat pt depunerea actelor luni pe 23 iulie. Insa cu noile prevederi, nu stiu cum pot dovedi urgenta acestei deplasari ca sa il pot obtine in termen de 3 zile.
Trebuie neaparat sa plecam, este singura noastra vacanta pe anul in curs, eu m-am ocupat de rezervari pentru tot grupul, iar copilul este 100% dependent de mine fiind alaptat, deci nu putem pleca fara el.
 Am un frate stabilit in afara, cu dubla cetatenie deci in caz de nevoie, il pot ruga sa ma ajute cu o scrisoare, de exemplu.
Ma puteti ajuta cu o idee, doua-trei exemple concrete de acte doveditoare ale urgentei? (astfel incat sa se incadreze aici " în situații obiective în care, din motive de sănătate, familiale sau profesionale, este necesară și urgentă prezența persoanei pe teritoriul altui stat și nu există timpul necesar pentru emiterea pașaportului simplu electronic"

Multumesc!
Am inteles! Multumesc mult!
Cum se poate dovedi ca a fost finalizata discutia acum un an sau acum 3 ani?
L-am construit anul trecut. De ce?

Se poate face reclamatie daca deja a fost finalizata "constructia" ?
Buna ziua,

Am construit in curte un foisor fara autorizatie sau orice alt act. Terenul pe care este construit imi apartine si este in categ de folosinta "curti, constructii" dar este incadrat la spatii verzi si parcuri conform pug-ului (care nu este actualizat de ffff multi ani).

Stalpii de lemn ai foisorului sunt fixati in boltari umpluti cu beton iar intre ei este turnata o bordura de beton. In rest, inauntru sunt puse pavele.

Ce pot sa patesc in caz ca apare o reclamatie la disciplina constructii? Ce amenda risc si ce masuri contraventionale?

Cum as putea rezolva?

Multumesc!