avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate timm2018

Activitate timm2018

Discuție Salar
Buna ziua! Ce hartie pot cere de la firma care lucrezi pentru a vedea cu cate ore sunt angajata si cu ce suma pe cartea de munca?
Deoarece pe contractu de munca imi scrie ca 8 ore si 1900 dar am fost sa iau o rata si acolo mi-au spus ca am numai 825 lei pus la Anaf.
Discuție Drepturi
Am avut accident acum 5 ani nu am dat in judecata in momentul respectiv pentru ca politia ma intrebat daca dau in judecata sau ne intelegem intr-e noi am zis ca ne intelegem intre noi find el mi-o fost iubit dar el nu s-a tinut de cuvant , dar find ca el o fost nesimtit cu mine find el ma reclamat in anglia ca eu am aruncat cafeaua firbinte pe el si ca a avut nevoie de ingrijire medicala si de operatie dar el practic o mintit ca nu am fost la medic si nu are nimic .
Buna ziua! Am o firma cu datorii la furnizori sí la paypoint. Eu m-am angajat la o alta firma, pot primi oprire pe salar din cauza datoriilor de pe firma mea?
Buna ziua! Am o firma cu datorie la furnizori si la paypoit, dar doresc sa vand din cauza unor probleme de sanatate, un prieten doreste sa-l cumpere tot cu datorii, eu o sa mai raspund de datori?