avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Drepturi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Drepturi

Am avut accident acum 5 ani nu am dat in judecata in momentul respectiv pentru ca politia ma intrebat daca dau in judecata sau ne intelegem intr-e noi am zis ca ne intelegem intre noi find el mi-o fost iubit dar el nu s-a tinut de cuvant , dar find ca el o fost nesimtit cu mine find el ma reclamat in anglia ca eu am aruncat cafeaua firbinte pe el si ca a avut nevoie de ingrijire medicala si de operatie dar el practic o mintit ca nu am fost la medic si nu are nimic .

Alte discuții în legătură

Accident neconfirmat, un raspuns va rog! cristian75vaslui cristian75vaslui Anul trecut am avut un incident in trafic in luna iunie, nu s-a finalizat nici pana in momentul acesta cazul de catre Domnul Politist, doasarul find inca la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier dritaS dritaS Buna ziua, Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea intrebare. In urma unui accident rutier (derapaj) o persoana a fost accidentata si internata in spital ... (vezi toată discuția)
Expunere înșelăciune pe facebook si google Varulven Varulven Stiu ca in Romania anului 2018 pare imposibil, dar am dat avans(chipurile ca imi lua mai ieftin) unui medic dentist pentru 2 implanturi. Dar nu s-a tinut de ... (vezi toată discuția)