avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident neconfirmat, un raspuns va rog!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident neconfirmat, un raspuns va rog!

Anul trecut am avut un incident in trafic in luna iunie, nu s-a finalizat nici pana in momentul acesta cazul de catre Domnul Politist, doasarul find inca la el, eu intre timp am facut scoala de sofer profesionist am dat examenul teoretic si practic nu-mi da voie. Mentionez ca circul cu dovada care o reanoiesc lunar la Procuror. Accidentul nu a fost confirmat de oare ce asa zisa victima nu are de cat 3-4 zile de ingrijire medicala. Criminalistul care a venit la fata locului a constatat ca nici praful de pe masina nu a fost luat si nu a avut loc impactul. Doamna mi-a sarit in fata masini aproape de trecere si trecerea nu era marcata de cat cu un indicator care era opturat de un pom, trecerea nu avea decupaj ptr scoar find spati verzi in dreptul ei. Va rog frumos daca se poate un raspuns sa stiu si eu ce pot face in cazul asta. Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Accident soldat cu rãnire de persoana pe trecerea de pietoni Carina2014 Carina2014 Buna ziua, In urma cu doua saptamâni am accidentat o bătrâna pe trecerea de pietoni, am oprit si am acordat prioritate după care ea s a întors din drum ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie cu pagube materiale si victime anca280 anca280 zilele acestea am avut un accident de circulatie soldata atat cu pagube materiale cat si cu victime. ma aflam pe o strada din buuresti cu indicator cedeaza ... (vezi toată discuția)
Accident! victima are leziuni usoare. ContSters176740 ContSters176740 Buna ziua, Am accidentat recent un copil, care a iesit, in fuga, in fata masinii. Drumul unde s-a petrecut accidentul, este unul comunal, cu o singura banda ... (vezi toată discuția)