Stiu ca in Romania anului 2018 pare imposibil, dar am dat avans(chipurile ca imi lua mai ieftin) unui medic dentist pentru 2 implanturi. Dar nu s-a tinut de cuvant. Dupa mai multe reclamatii am aflat in scris de la colegiul medicilor ca nu mai are drept de practica din 2011 deoarce a fost suspendat. Binenteles ca medicul mi-a zis ca nu mai vad nici un ban, iar acum nu mai raspunde la telefon. Colegiul medicilor mi-a raspuns ca a fost anuntata politia in acest caz. Problema e ca medicul inca lucreaza ilegal, si inca ia pacineti. Intrebarea mea este: pot scrie pe formuri, facebook, etc... (avand in vedere ca am dovezi si fara sa jignesc) astfel incat sa afle si alti oameni si sa nu se mai duca? Pentru ca inca da tepe... Multumesc
Problema e ca a mai fost pacaliti si altii inaintea mea, si dupa fiecare ancheta a politiei a schimbat locatia. Acum dupa reclamtia la politie a colegiului medicilor, deja cauta alt loc unde sa desfasoare activitatea ilegal. Daca ceea ce face ar fi public, oamenii nu s-ar mai duce...de aia intreb daca ii pot face reclama negativa...