avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate SanzianaG

Activitate SanzianaG

Răspuns la discuția Declaratie mincinoasa
Pai si eu am vandut un bun propriu, doar ca "banii mei" i-am cheltuit impreuna pe cand pe "ai lui" nu i-am vazut, deci voi pleca si fara casa si fara banii proprii.
Răspuns la discuția Declaratie mincinoasa
Va multumesc pentru raspuns! Sunt bolnava de cancer(stadiul 3b), sotul refuza sa ma ajute financiar si imi cere divortul. Daca se va ajunge la divort, eu pot recupera banii obtinuti din vanzarea imobilului meu(proprietate personala)? M-am trezit in situatia in care banii mei au fost banii nostri si banii lui au fost(sunt) banii lui. Eu aveam o alta viziune asupra a ceea ce inseamna o familie( fara minciuni, cu respect reciproc, fara insulte, ...), dar asta e, s-a ajuns aici. Iertati- ma pentru ca am revenit cu o noua intrebare, nu-mi permit financiar o consultatie la un avocat.
Va multumesc si va doresc multa sanatate!
Buna ziua! Sotul meu a avut un teren dobandit inaintea casatoriei, pe care ulterior l- a parcelat si vandut, banii obtinuti din vanzari folosindu-i doar in interes personal ( nu au intrat in casa).... terenul lui, banii lui... Intrebarea mea este: de ce in majoritatea contractelor de vanzare a declarat ca este divortat (vanzarile au fost facute in timpul casatoriei), avea nevoie de mine la notar(si asa as fi aflat de vanzari), ce implica o declaratie mincinoasa?
Va multumesc!