avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela9116

Activitate mihaela9116

Discuție malpaxis
buna ziua .pe data de 3.06 am ajuns la un spital din Franta cu o apendicita.dupa o ora analizele au fost gata,diagnosticul pus.10 ore de asteptare pentru un scaner care de fapt nu a existat ci o simpla ecografie ,in acest timp apendicita s-a transformat in peritonita.am implorat plangand doctorii sa fiu bagata mai repede in operatie pentru ca numai suportam durerile,chiar daca imi administrau morfina .iar raspunsul lor a fost ca au situatia sub control.a urmat o saptamana de cosmar cu mai multe complicatii ,mi-au gresit antibioticul durerile groaznice,taiata in 3 locuri pentru a curata burta plina de infectie.dupa ce mi-au indepartat agrafele o operatie de 10 cm s-a desfacut complet.am revenit la spital speriata ,disperata dupa tot ce s-a intamplat pentru a fi recusuta.raspunsul internului a fost sa stau asa pentru ca sunt tanara si se va inchide singura.am aproape 2 sapt cu operatia deschisa si pansamente zilnice.intrebarea mea este daca am sanse de a castiga un proces impotriva lor sau doar sa ii multumesc domnului ca nu am murit.impactul asupra vietii mele profesionale este groaznic asemenea si asupra studiilor(ma aflu in perioada examenelor)