avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... malpaxis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

malpaxis

buna ziua .pe data de 3.06 am ajuns la un spital din Franta cu o apendicita.dupa o ora analizele au fost gata,diagnosticul pus.10 ore de asteptare pentru un scaner care de fapt nu a existat ci o simpla ecografie ,in acest timp apendicita s-a transformat in peritonita.am implorat plangand doctorii sa fiu bagata mai repede in operatie pentru ca numai suportam durerile,chiar daca imi administrau morfina .iar raspunsul lor a fost ca au situatia sub control.a urmat o saptamana de cosmar cu mai multe complicatii ,mi-au gresit antibioticul durerile groaznice,taiata in 3 locuri pentru a curata burta plina de infectie.dupa ce mi-au indepartat agrafele o operatie de 10 cm s-a desfacut complet.am revenit la spital speriata ,disperata dupa tot ce s-a intamplat pentru a fi recusuta.raspunsul internului a fost sa stau asa pentru ca sunt tanara si se va inchide singura.am aproape 2 sapt cu operatia deschisa si pansamente zilnice.intrebarea mea este daca am sanse de a castiga un proces impotriva lor sau doar sa ii multumesc domnului ca nu am murit.impactul asupra vietii mele profesionale este groaznic asemenea si asupra studiilor(ma aflu in perioada examenelor)
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2018
mihaela9116, utilizator
Pt un raspuns va trebui sa va adresati unui av francez singurul in masura sa va explice sanse ,proceduri sa estimeze costuri ,durata etc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da în judecata un medic ginecolog? Dgeanina Dgeanina Bună dimineața! As vrea sa ma sfătuiți cum sa procedez sa dau în judecata un medic ginecolog?! Am 34 de ani, am o fetita de 10 ani adusa pe lume cu mari ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)