Buna ziua. Dacă eu sunt căsătorită am 2 copii cu soțul,al treilea copil e cu alt barbat(am fost despărțiți o perioada ).acum sunt tot cu sotul,copilul a fost recunoscut de soț. întrebarea este,dacă copilul e pe numele soțului as putea sa îl mai dau în judecata pe tatăl copilului pentru pensie alimentara? Mulțumesc
Buna ziua. O persoana care are domiciliul la o adresa și sta la alta adresa cat are drept sa stea fără a fi luat în spațiu? Va întreb pentru ca eu am mers la tatăl meu și am stat o săptămână și a venit politia,sa îmi zică ca mai mult de 24 sau 48 de ore nu mai rețin exact nu am voie sa stau neavand domiciliul la tata.
Mulțumesc
Bună ziua. Am o întrebare . Sunt casatorita de 4 ani,anul trecut mam despărțit de sot(nu am divorțat)în perioada cât am fost despărțită am avut o relație și a rezultat o sarcina,după mam impacat cu sotul când eram insarcinata în 6 luni. soțul mia acceptat copilul însă nu vrea sai poarte numele .întrebarea mea e,pot trece copilul pe numele tatalui meu în condițiile în care eu sunt casatorita?