avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O persoana care nu este luată în spațiu. Cat poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O persoana care nu este luată în spațiu. Cat poate sa stea intro locuinta

Buna ziua. O persoana care are domiciliul la o adresa și sta la alta adresa cat are drept sa stea fără a fi luat în spațiu? Va întreb pentru ca eu am mers la tatăl meu și am stat o săptămână și a venit politia,sa îmi zică ca mai mult de 24 sau 48 de ore nu mai rețin exact nu am voie sa stau neavand domiciliul la tata.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? adică eu m-am ... Ciocea Ciocea Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? Adică eu mam mutat într-un alt oraș și la scoala nu ma primește pentru ca nu am adresa din buletin aici ... (vezi toată discuția)
Nu pot lua copilul din cauza amenințărilor tatalui Tinuta1 Tinuta1 Buna ziua. Eu si tatăl copilului nu suntem căsătoriți. Tatăl fără permisiunea sau acordul meu, a mutat copilul la o altă scoala, din satul lui natal, ... (vezi toată discuția)
Drept la copil - concubinul mi-a luat fetita giulya93 giulya93 buna ziua am si eu o problema.am o fetita de 3 ani si eu cu tatal ei neam despartit eu nu am serviciu si nici el nu are dar munceste in strainatate dar nu cu ... (vezi toată discuția)