avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate Alin1978

Activitate Alin1978

Răspuns la discuția Antecontract vanzare-cumparare
Exista incheierea de certificare facuta la notariat facuta la data cand trebuia facut actul final, ne am prezentat amandoi, eu cu actele sa perfectam contractul, am fost si de acord sa prelungim daca are nevoie la banca, el a refuzat pe motiv ca nu i am dat actele inainte sa le duca la banca, eu le am adus la data din contract, nu aveam specificat nimic in contract ca ar trebui sa i le dau mai devreme.
Răspuns la discuția Antecontract vanzare-cumparare
Mi a aparut proces pe cartea funciară si practic nu mai pot vinde, nimeni nu v a cumpara atata timp cat extrasul nu iese curat. La data cand trebuia sa semnam contractul ne am intalnit la notariat si eu am venit cu actele am declarat ca sunt de acord si sa vand si sa prelungesc termenul daca are nevoie pt banca, el a spus ca nu mai cumpara ca nu i am dat actele inainte ca sa le dea la banca, eu le am adus la notariat la data din contract. Am intampinarea cu ce am declarat amandoi facuta de notar.
Am facut un antecontract de vanzare pt o casa pt care am luat o suma de bani avans, la data la care trebuia sa semnam contractul final cumparatorul s a razgandit si nu a mai vrut sa mai cumpere solicitand avansul inapoi dar eu i am pus gresie, parchet, fatada,etc cum a vrut el si nu i am mai restituit avansul in contract fiind stipulat ca cine se razgandeste pierde avansul sau eu platesc dublu. Acum m a dat in judecata si mi a blocat cartea cerand u mi aproape 2000€ in plus . Pot sa pierd acest proces? Va multumesc anticipat!