Ideea este ca din rea vointa sau nepasare Asociatia de proprietari, din pacate nu am dovezi, ar fi dorit sa reabiliteze pe fonduri de la primarie si a mutat dosarul de la fonduri europene. Din cauza ca primaria nu mai face reabilitare decat prin fonduri europene au mutat dosarul din nou la fonduri europene si din cauza aceasta condominiul a perdut din nou locul.
Asta este motivul pentru care vreau sa ii actionez in judecata bazat pe dezastrul pe care il am in dormitor.
Cazul concret la care ma refer: blocul construit in anii '78 si nereabilitat termic. Blocul in urma cu 9-10 ani a fost reparat in ideea in care cimentul dintre rosturile dintre placi a fost spart si reparat. Problema care apare in cazul meu: un apartament de 2 camere situat la etajul 7, este ca prin rosturile reparate se infiltreaza apa in dormitorul mic care este situat intre bucatarie si dormitor. Problema este ca din cauza apei infiltrate peretele care are un geam in exterior este tot timpul mucegait fie ca este vara sau iarna cu camera tot timpul aerisita. De cativa ani administratia ne tot abureste ca o sa ne reabiliteze termic blocul. Dosarul a fost mutat deja de doua ori intre proiectul de reabilitare termica pe bani de la primarie si proiectul de reabilitare pe fonduri europene. Mutarea la fonduri europene s-a facut anul trecut.
Ma intereseaza daca in baza vreunei legi pot intenta o actiune in instanta Administratiei blocului sau Comitetului executiv pentru nereabilitarea termica a blocului si implicit a problemelor care apar enumerate mai sus.