Am patit si noi aceeasi problema si din curiozitate am cautat firma pe internet, pentru a vedea daca intr-adevar ne-au facut publicitatea promisa. Nu numai ca nu au respectat oferta in sensul ca ne vor face dovada publicarii in acest "ghid", dar ne vor trimite si CD -uri cu Ghidul respectiv, insa am descoperit ca este de fapt o firma care se ocupa de escrocherii, promitand false servicii in schimbul sumelor de bani. Parerea mea este ca acel contract nu este valabil, atata vreme cat un exemplar al contractului, semnat de ei, nu este transmis si clientului. In plus anumite clauze sunt pe verso-ul a ceea ce s-a semnat. De exemplu ca acel contract are valabilitate 3 ani si se reinnoieste automat, daca nu se cere rezilierea acestuia cu 3 luni inainte. Dar cel mai important este ca de fapt ei nu au prestat serviciile respective, prin urmare nu puteti fi obligat la plata lor. Daca veti cauta pe google numele firmei veti gasi multe forumuri in engleza care va vor invata ce pasi trebuie urmati. Si apropo, toate Notificarile catre ei transmiteti-le prin posta cu confirmare de primire, la adresa indicata in oferta.
Buna ziua. M-am confruntat cu o problema delicata zilele acestea. Proprietarul unui complex comercial a fost amendat pentru ca a permis fumatul in spatiul acelui complex comercial. Acesta are afisat ca in interiorul complexului este interzis fumatul, insa chiriasii acestuia nu respecta aceste dispozitii. Proprietarul complexului poate aplica amenzi chiriasilor, in cuantumul specificat de Legea 349/2002, sau numai Politia poate sa o faca?
Buna intrebare. Din cate stiu eu, legea se completeaza cu normele legii asigurarilor, unde se specifica faptul ca o locuinta nu poate avea doua asigurari ce acopera aceleasi riscuri, intrucat numai unul este beneficiarul despagubirilor in caz de producere a riscului asigurat. Prin urmare, in caz de cutremur, de ex. numai banca isi va lua banii, nu si proprietarul, nu?
Victor Rebengiuc
Dupa parerea mea rolul memorabil din Morometii il califica pentru titlul de "cel mai bun actor roman".
Eu am vazut si revazut filmul de cel putin 10 ori si de fiecare data cand il revad ma uimeste cat de bine interpreteaza rolul taranului roman. Numai cine a crescut la tara stie despre ce vorbesc. Personalitatea aceea a taranului roman, al munteanului, unica si inconfundabila. Orgolios, cu trairi launtrice, fara a-si exprima deschis sentimentele.
Si daca nu este de ajuns, atunci rolurile din Padurea spanzuratilor, Cel mai iubit dintre pamanteni, sau Balanta poate va vor convinge.