Buna ziua. Subiectul este casa bunicilor mei decedati, unde au ramas mostenitori mama mea si fratele ei. Bunica a murit in urma cu 10 ani dupa care nu s-a facut succesiune si bunicul face 1 an in februarie anul viitor. Mama vrea sa imi dea o imputernicire sa pot umbla eu pentru acte , ca mai apoi partea ei sa imi revina mie, dar nu stim cum sa procedam. Problema este ca fratele ei nu vrea sa vanda casa si s-a instalat deja acolo. Cum se poate proceda in astfel de cazuri. Unde trebuie sa merg eu cu mama mea pentru a-mi ceda partea ei? Ce pot face in cazul in care fratele ei nu va fi de acord sa o vindem, mai apoi? Multumesc enorm pentru un eventual raspuns
Buna ziua! In decembrie anul acesta trebuie sa nasc. Nu am 12 luni pe cartea de munca in ultimii 2 ani, fiind intretinuta de sot. Acum 2 ani mi-am reluat studiile liceale,anul acesta terminandu-le. Am citit cum ca si daca ai fost in timpul scolii poti beneficia de aceasta indemnizatie. Pot primii mai multe detalii,va rog? Multumesc! Zi frumoasa!