avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate Lorette18

Activitate Lorette18

Discuție Casa mostenire
Buna ziua. Subiectul este casa bunicilor mei decedati, unde au ramas mostenitori mama mea si fratele ei. Bunica a murit in urma cu 10 ani dupa care nu s-a facut succesiune si bunicul face 1 an in februarie anul viitor. Mama vrea sa imi dea o imputernicire sa pot umbla eu pentru acte , ca mai apoi partea ei sa imi revina mie, dar nu stim cum sa procedam. Problema este ca fratele ei nu vrea sa vanda casa si s-a instalat deja acolo. Cum se poate proceda in astfel de cazuri. Unde trebuie sa merg eu cu mama mea pentru a-mi ceda partea ei? Ce pot face in cazul in care fratele ei nu va fi de acord sa o vindem, mai apoi? Multumesc enorm pentru un eventual raspuns
Răspuns la discuția Indemnizatie nou-nascut
Exista vreo alta metoda pt a putea beneficia de indemnizatie? Spre exemplu sa mi platesc asigurare, ceva de genul acesta?
Răspuns la discuția Indemnizatie nou-nascut
Nu, la fara frecventa.
Buna ziua! In decembrie anul acesta trebuie sa nasc. Nu am 12 luni pe cartea de munca in ultimii 2 ani, fiind intretinuta de sot. Acum 2 ani mi-am reluat studiile liceale,anul acesta terminandu-le. Am citit cum ca si daca ai fost in timpul scolii poti beneficia de aceasta indemnizatie. Pot primii mai multe detalii,va rog? Multumesc! Zi frumoasa!