avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate cry18

Activitate cry18

Răspuns la discuția ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
tocmai am ajuns de la examen. pot sa spun k subiectele au fost destul de ok dar se putea si mai bine. Cert e ca am scapat cu bine si sper k si voi sunteti multumiti de ce ati facut la examen. Mai avem maine si......gata......sper sa sarbatorim cat mai multi:P
bafta tuturor maine
e cineva in amf. 6?
poate ne organizam si noi cumva sa iasa totul bine:P
bafta celor care au maine examen si bafta tuturor celor care au in 30 si 1 decembrie. Sper ca o sa fie bine si pana la urma o sa radem la fel cum am facut si dupa proba de la oral. Am vazut ca a scris cineva ca a sunat la barou si se lasa cu, codurile (scuzati cacofonia). e vb de baroul Bucuresti sau un altul? si cat de sigur e acest lucru?
cum stati cu invatatul sau mai bine zis repetatul?
eu simt ca nu mai rezist .....................:((
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2007
in legatura cu plangerea prealabila ca vad ca prea tare va consumati, robingo are dreptate. Asa am invatat si eu. Mai fac o mica completare daca este introdusa la organele de cercetare penala si aceste constata ca nu exista vreunul din cazurile prevazute la art. 10 Cpp se incepe urmarirea penala dupa care procedura de desfasurare este cea tipica (urmarire penala si judecata). In concluzie, plangerea prealabila nu se mai inainteaza direct la instanta de judecata
Am si eu o intrebare legata de civil. La subiectul privitor la executarea directa a obigatiilor (in natura) ar trebui sa introducem si executarea silita sau e suficient pana acolo>
si ca o incurajare, eu zic ca o sa fie totul bine si no sa fie chiar asa de groaznic dragii mei viitori colegi (si adversari:P)
bafta tuturor
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2007
buna tuturo
pana la urma din sursele voastre credeti k se poate face ceva sau ne bazam doar pe ceea ce stim?
oricum avand in vedere k nu luptam ptr niste locuri ar fi frumos sa ne ajutam intre noi.......
bafta tuturor la invatat si daca mai aveti nevoie de ajutor , cu cea mai mare placere.