avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate viom

Activitate viom

Va puteti angaja personal de paza proprie si cu avizul politiei personalul din paza proprie poate fi dotat cu bastoane sprayuri etc.....iar controlul persoanelor din paza proprie se va face de catre jandarmerie sau puteti face un contract cu o firma de paza pt. ca sunt mult mai seriosi si va fi mult mai simplu decat MILITIA Romana.( care chiar azi au venit la mine in unitate- am un amarat de magazin cu produse naturiste sa-mi spuna ca trebuie sa-mi pun alarma....). Oricum, puteti studia legea 333 ( legea pazei).
Răspuns la discuția Ajutor ! Urgent!
Multumesc frumos !
Chiar ieri am fost la Finante Deva care sustineau ca eu (SRL-ul)in momentul asta nu exist :( motiv pentru care a trebuit sa le dau cu actul constitutiv peste ochi pt ca acela are specificatie adresa noului sediu si este si vizat de registruyl comertului.....Deh organele statului asteapta solutii de la contribuabili....
Am decis sa va scriu in speranta ca imi poate da cineva un raspuns la urmatoarea problema si anume:
Am un SRL in care au fost 3 asociati.Au fost pt ca 2 au renuntat in favoarea mea.Am facut actele de cesiune cu toate actele aferente. Problema este alta si anume ca am modificat si sediul din Bucuresti in Deva. Mi s-a retinut si CUI-ul si nu stiu daca la eliberarea lui pt ca am termen abia pe data de 29.11.07 il voi primi cu modificari mai exact al RO......, pt ca J-ul stiu ca se schimba.
Eu vreau deja sa deschid magazinul la noul sediu numai ca pt asta ar trebui sa-mi cumpar casa de marcat iar aceasta trebuie fiscalizata si nu stiu daca sa o fac pe vechiul CUI pt ca oricum nu se va folosi decat acel RO...
Va multumesc !