Buna ziua,
Sunt adminstratorul unei societati comerciale care isi desfasoara activitatea intru-un orasel din Valcea.
In centrul oraselului sunt propietarul unui local care functioneaza nonstop.(restaurant)
Imi creaza probleme un individ care tot timpul vine se dezbraca (va rog sa nu radeti problema este cat se poate de serioasa) ,imi agreseaza clientii ,imi face distrugeri in local.Am fost la politie in nenumarate randuri si nimeni nu face nimic. Individul se ocupa numai cu fapte urate (sparge masini,fura nu stiu mai exact de unde face rost de bani).Politia i-a dat o gramada de amenzi pe care nu le plateste.Are 25 de dosare in lucru si totusi asta este asa de mai bine de 4-5 ani.Se lauda ca are pe cineva care il tine in spate.
Acum intrebarea mea este ce pot face..pur si simplu imi pierd clientii..daca vine in local si nu-l serveste nimeni (le-am interzis fetelor sa faca asta se apuca de distrugeri,pleaca si nu plateste).
Am montat 7 camere video...daca pe viitor se va mai intampla ceva pot fi folosite ca proba in justitie?CE POT FACE SA TERMIN CU EL..exista vreo lege prin care sa ii pot intezice sa intre in local..ce se intampla daca nu o respecta...VA ROG MULT SA MA AJUTATI CU CEVA SFATURI...
Incercati si la sefii politistilor din localiatte, mai pe la judet sau capitala cu ceva reclamatii daca se repeta si nu reusesc sa ii faca fata. Un memoriu poate schimba situatia, daca domnii politisti nu vor sa va acorde sprijin ,informatii ca mai au si sefi.
angajati o firma de paza care sa ii interzica accesul in restaurant. Faceti plangere penala pentru distrugere si pentru neplata datoriilor. Iar la plangeriile anterioare faceti plangere impotriva politistilor care cerceteaza cazul. O sa va doara mana cat o sa scrieti, dar o sa dea rezultate !