avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... INDIVID CARE IMI AGRESEAZA LOCALUL PERMANENT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

INDIVID CARE IMI AGRESEAZA LOCALUL PERMANENT

Buna ziua,
Sunt adminstratorul unei societati comerciale care isi desfasoara activitatea intru-un orasel din Valcea.
In centrul oraselului sunt propietarul unui local care functioneaza nonstop.(restaurant)
Imi creaza probleme un individ care tot timpul vine se dezbraca (va rog sa nu radeti problema este cat se poate de serioasa) ,imi agreseaza clientii ,imi face distrugeri in local.Am fost la politie in nenumarate randuri si nimeni nu face nimic. Individul se ocupa numai cu fapte urate (sparge masini,fura nu stiu mai exact de unde face rost de bani).Politia i-a dat o gramada de amenzi pe care nu le plateste.Are 25 de dosare in lucru si totusi asta este asa de mai bine de 4-5 ani.Se lauda ca are pe cineva care il tine in spate.

Acum intrebarea mea este ce pot face..pur si simplu imi pierd clientii..daca vine in local si nu-l serveste nimeni (le-am interzis fetelor sa faca asta se apuca de distrugeri,pleaca si nu plateste).
Am montat 7 camere video...daca pe viitor se va mai intampla ceva pot fi folosite ca proba in justitie?CE POT FACE SA TERMIN CU EL..exista vreo lege prin care sa ii pot intezice sa intre in local..ce se intampla daca nu o respecta...VA ROG MULT SA MA AJUTATI CU CEVA SFATURI...
Cel mai recent răspuns: o_mores , utilizator 01:42, 14 Noiembrie 2007
Solicitati si sprijinul politiei comunitare sau al jandarmeriei. Inca nu exista vreo lege ca sa interzica asa ceva, doar in Codul penal exista ca masura de siguranta interzicerea de a se afla intr-o localitate.
Eu as veni cu un sfat mai practic, faceti un contract cu o firma de paza - si mai mult ca sigur respectivul nu o sa mai intre acolo.

Cheltuielile cu paza le bagati frumos in contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema mare cu un individ...va rog sa ma ajutati cu ceva idei... CORNEKUS CORNEKUS Buna ziua, Sunt adminstratorul unei societati comerciale care isi desfasoara activitatea intru-un orasel din Valcea. In centrul oraselului sunt propietarul ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Eduardito Eduardito As dori sa stiu daca pot suna la urgente pentru a sesiza tulburarea linistii publice si daca cei reclamati vor afla datele mele de contact,am un vecin care ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala protectie si paza????!!! de ce mai platesc impozit?? CORNEKUS CORNEKUS Buna ziua, Sunt adminstratorul unei societati comerciale care detine mai multe magazine si localuri.Ma intalnesc cu urmatoarea problema. In cele doua ... (vezi toată discuția)